Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g762g213kcal4.6g45.3g1.5g19g
Kesäkurpitsa535g91kcal2.1g13.4g3.2g3.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha361g599kcal68.6g0g36.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8g72kcal0g0g8g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6.7g20kcal0g5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g1991kcal150.6g127.6g97.8g45.4g
Valittu annoskoko1816g996kcal75.3g63.8g48.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna908g498kcal37.7g31.9g24.5g11.4g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515