Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g857g240kcal5.1g51g1.7g21.4g
Kesäkurpitsa601g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha406g674kcal77.1g0g40.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g81kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g2240kcal169.2g143.4g110g51.2g
Valittu annoskoko2043g1120kcal84.6g71.7g55g25.6g
Annoskoko puolitettuna1022g560kcal42.3g35.9g27.5g12.8g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515