Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.6g0g4.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g249kcal19g16g12.2g5.8g
Valittu annoskoko227g125kcal9.5g8g6.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna114g62kcal4.8g4g3.1g1.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515