Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g952g267kcal5.7g56.6g1.9g23.8g
Kesäkurpitsa668g114kcal2.7g16.7g4g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha451g749kcal85.7g0g45.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 8.4g25kcal0g6.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g2489kcal188.2g159.2g122.2g57g
Valittu annoskoko2270g1245kcal94.1g79.6g61.1g28.5g
Annoskoko puolitettuna1135g622kcal47.1g39.8g30.6g14.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515