Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1140g319kcal6.8g67.8g2.3g28.5g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha540g896kcal102.6g0g54g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g12g108kcal0g0g12g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5436g2980kcal225.2g190.6g146.4g68.2g
Valittu annoskoko2718g1490kcal112.6g95.3g73.2g34.1g
Annoskoko puolitettuna1359g745kcal56.3g47.7g36.6g17.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515