Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g190g53kcal1.1g11.3g0.4g4.8g
Kesäkurpitsa134g23kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.7g5kcal0g1.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana908g498kcal37.4g31.6g24.4g11.4g
Valittu annoskoko454g249kcal18.7g15.8g12.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna227g124kcal9.4g7.9g6.1g2.9g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515