Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g286g80kcal1.7g17g0.6g7.1g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha135g225kcal25.7g0g13.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.5g7.6kcal0g1.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g747kcal56.4g47.8g36.6g17g
Valittu annoskoko681g374kcal28.2g23.9g18.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna341g187kcal14.1g12g9.2g4.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515