Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1256g500kcal43.2g51g7.5g25.1g
Sipuli 285g86kcal3.6g13.7g0.6g4.8g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Vesi1836g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6880g1725kcal99.8g145.2g67.2g66.2g
Valittu annoskoko3440g862kcal49.9g72.6g33.6g33.1g
Annoskoko puolitettuna1720g431kcal25g36.3g16.8g16.6g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811