Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 1507g600kcal51.8g61.2g9g30.1g
Sipuli 342g104kcal4.3g16.4g0.7g5.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Vesi2203g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g2069kcal119.6g174.2g80.6g79.4g
Valittu annoskoko4128g1035kcal59.8g87.1g40.3g39.7g
Annoskoko puolitettuna2064g517kcal29.9g43.6g20.2g19.9g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811