Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 2009g800kcal69.1g81.6g12.1g40.2g
Sipuli 456g138kcal5.7g21.9g0.9g7.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vesi2937g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g2759kcal159.4g232.2g107.4g106g
Valittu annoskoko5504g1380kcal79.7g116.1g53.7g53g
Annoskoko puolitettuna2752g690kcal39.9g58.1g26.9g26.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811