Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 2511g999kcal86.4g102g15.1g50.2g
Sipuli 570g173kcal7.1g27.4g1.1g9.7g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Vesi3672g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g3449kcal199.4g290.6g134.4g132.6g
Valittu annoskoko6880g1725kcal99.7g145.3g67.2g66.3g
Annoskoko puolitettuna3440g862kcal49.9g72.7g33.6g33.2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811