Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g225g382kcal45g0g22.5g0g
Kesäkurpitsa394g67kcal1.6g9.8g2.4g2.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 112g312kcal2.2g3.4g31.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g56g169kcal14.6g1.1g11.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g214g43kcal1.3g8.1g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g1976kcal129.4g45g141.2g11.6g
Valittu annoskoko1017g988kcal64.7g22.5g70.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna509g494kcal32.4g11.3g35.3g2.9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186