Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g25g43kcal5g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g6.2g19kcal1.6g0.1g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana226g219kcal14.2g5g15.8g1.2g
Valittu annoskoko113g110kcal7.1g2.5g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g55kcal3.6g1.3g4g0.3g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186