Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g250g425kcal50g0g25g0g
Kesäkurpitsa437g74kcal1.7g10.9g2.6g3.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 125g346kcal2.5g3.7g35g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g63g187kcal16.2g1.2g13.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g237g48kcal1.4g9g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g2196kcal143.6g49.8g156.8g12.8g
Valittu annoskoko1130g1098kcal71.8g24.9g78.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna565g549kcal35.9g12.5g39.2g3.2g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186