Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g300g510kcal60g0g30g0g
Kesäkurpitsa525g89kcal2.1g13.1g3.1g3.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g75g225kcal19.5g1.5g15.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g285g58kcal1.7g10.8g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g2635kcal172.6g60g188g15.4g
Valittu annoskoko1356g1317kcal86.3g30g94g7.7g
Annoskoko puolitettuna678g659kcal43.2g15g47g3.9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186