Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g350g595kcal70g0g35g0g
Kesäkurpitsa612g104kcal2.4g15.3g3.7g4.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 175g485kcal3.5g5.2g49g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g88g262kcal22.7g1.7g18.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g332g68kcal2g12.6g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3164g3074kcal201.2g70g219.8g18g
Valittu annoskoko1582g1537kcal100.6g35g109.9g9g
Annoskoko puolitettuna791g769kcal50.3g17.5g55g4.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186