Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g450g765kcal90g0g45g0g
Kesäkurpitsa787g134kcal3.1g19.7g4.7g5.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 225g624kcal4.5g6.7g63g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g112g337kcal29.2g2.2g23.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g427g87kcal2.6g16.2g1.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g3953kcal258.8g90g282.4g23g
Valittu annoskoko2034g1976kcal129.4g45g141.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna1017g988kcal64.7g22.5g70.6g5.8g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186