Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g50g85kcal10g0g5g0g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.3g2.2g0.5g0.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g13g38kcal3.2g0.2g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g48g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g439kcal28.6g9.8g31.2g2.6g
Valittu annoskoko226g220kcal14.3g4.9g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna113g110kcal7.2g2.5g7.8g0.7g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186