Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g500g850kcal99.9g0g50g0g
Kesäkurpitsa875g149kcal3.5g21.9g5.2g6.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 250g693kcal5g7.5g70g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g125g375kcal32.5g2.5g26.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g475g96kcal2.8g18g1.4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g4392kcal287.4g100.2g313.4g25.4g
Valittu annoskoko2260g2196kcal143.7g50.1g156.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna1130g1098kcal71.9g25.1g78.4g6.4g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186