Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g600g1019kcal119.9g0g60g0g
Kesäkurpitsa1049g178kcal4.2g26.2g6.3g7.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 300g831kcal6g9g84g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g150g450kcal39g3g31.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g570g116kcal3.4g21.6g1.7g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g5270kcal345g120.2g376.6g30.6g
Valittu annoskoko2712g2635kcal172.5g60.1g188.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna1356g1318kcal86.3g30.1g94.2g7.7g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186