Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g63g106kcal12.5g0g6.2g0g
Kesäkurpitsa109g19kcal0.4g2.7g0.7g0.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 31g87kcal0.6g0.9g8.7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g16g47kcal4.1g0.3g3.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g59g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g549kcal36g12.4g39.2g3.2g
Valittu annoskoko282g274kcal18g6.2g19.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna141g137kcal9g3.1g9.8g0.8g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186