Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g700g1189kcal139.9g0g70g0g
Kesäkurpitsa1224g208kcal4.9g30.6g7.3g8.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 350g970kcal7g10.5g97.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175g525kcal45.5g3.5g36.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1kcal0g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g665g135kcal4g25.3g2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g6148kcal402.6g140.4g438.8g35.8g
Valittu annoskoko3164g3074kcal201.3g70.2g219.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna1582g1537kcal100.7g35.1g109.7g9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186