Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g75g127kcal15g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.7g1.1g10.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g19g56kcal4.9g0.4g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g71g15kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g659kcal43g15g47g3.8g
Valittu annoskoko339g329kcal21.5g7.5g23.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna170g165kcal10.8g3.8g11.8g1g
Arvot/100g100g97kcal6.3g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186