Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g800g1359kcal159.9g0g80g0g
Kesäkurpitsa1399g238kcal5.6g35g8.4g9.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 400g1108kcal8g12g111.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g200g600kcal52g4g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6g53kcal0g0g6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g760g154kcal4.6g28.9g2.3g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g7027kcal460.2g160.6g502g40.8g
Valittu annoskoko3616g3513kcal230.1g80.3g251g20.4g
Annoskoko puolitettuna1808g1757kcal115.1g40.2g125.5g10.2g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186