Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g900g1529kcal179.9g0g90g0g
Kesäkurpitsa1574g268kcal6.3g39.4g9.4g11g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 450g1247kcal9g13.5g125.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g225g675kcal58.5g4.5g47.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.3kcal0g0.4g0.4g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g855g174kcal5.1g32.5g2.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8136g7905kcal517.6g180.6g564.4g46g
Valittu annoskoko4068g3953kcal258.8g90.3g282.2g23g
Annoskoko puolitettuna2034g1976kcal129.4g45.2g141.1g11.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186