Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g100g170kcal20g0g10g0g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1g1.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g139kcal1g1.5g14g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g25g75kcal6.5g0.5g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g95g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g878kcal57.6g20g62.4g5g
Valittu annoskoko452g439kcal28.8g10g31.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna226g220kcal14.4g5g15.6g1.3g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186