Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g999g1699kcal199.9g0g99.9g0g
Kesäkurpitsa1749g297kcal7g43.7g10.5g12.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 500g1386kcal10g15g139.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g250g750kcal65g5g52.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g50g1.5kcal0g0.5g0.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g950g193kcal5.7g36.1g2.8g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g8783kcal575.2g200.6g627.2g51g
Valittu annoskoko4520g4392kcal287.6g100.3g313.6g25.5g
Annoskoko puolitettuna2260g2196kcal143.8g50.2g156.8g12.8g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186