Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1199g2039kcal239.9g0g119.9g0g
Kesäkurpitsa2099g357kcal8.4g52.5g12.6g14.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 600g1663kcal12g18g167.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g300g900kcal78g6g63g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl9g79kcal0g0g9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1139g231kcal6.8g43.3g3.4g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g10540kcal690.2g240.8g752.8g61.4g
Valittu annoskoko5424g5270kcal345.1g120.4g376.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna2712g2635kcal172.6g60.2g188.2g15.4g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186