Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g125g212kcal25g0g12.5g0g
Kesäkurpitsa219g37kcal0.9g5.5g1.3g1.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 63g173kcal1.2g1.9g17.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g31g94kcal8.1g0.6g6.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g119g24kcal0.7g4.5g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1098kcal71.8g25.2g78.6g6.4g
Valittu annoskoko565g549kcal35.9g12.6g39.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna283g275kcal18g6.3g19.7g1.6g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186