Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g150g255kcal30g0g15g0g
Kesäkurpitsa262g45kcal1g6.6g1.6g1.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.2g21g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g38g112kcal9.7g0.7g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g142g29kcal0.9g5.4g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1317kcal86.2g30g94.2g7.6g
Valittu annoskoko678g659kcal43.1g15g47.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna339g329kcal21.6g7.5g23.6g1.9g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186