Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1599g2719kcal319.8g0g159.9g0g
Kesäkurpitsa2799g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 800g2217kcal16g24g223.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g400g1199kcal103.9g8g84g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl12g106kcal0g0g12g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1519g308kcal9.1g57.7g4.6g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14464g14053kcal920g321g1004g81.8g
Valittu annoskoko7232g7027kcal460g160.5g502g40.9g
Annoskoko puolitettuna3616g3513kcal230g80.3g251g20.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186