Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1600g2720kcal320g0g160g0g
Kesäkurpitsa2800g476kcal11.2g70g16.8g19.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 800g2218kcal16g24g224g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g400g1200kcal104g8g84g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl12g106kcal0g0g12g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1520g309kcal9.1g57.8g4.6g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14472g14061kcal920.6g321.2g1004.4g81.8g
Valittu annoskoko7236g7031kcal460.3g160.6g502.2g40.9g
Annoskoko puolitettuna3618g3515kcal230.2g80.3g251.1g20.5g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186