Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g175g297kcal35g0g17.5g0g
Kesäkurpitsa306g52kcal1.2g7.7g1.8g2.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 88g243kcal1.7g2.6g24.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g44g131kcal11.4g0.9g9.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g166g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g1537kcal100.6g35.2g109.8g8.8g
Valittu annoskoko791g769kcal50.3g17.6g54.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna396g384kcal25.2g8.8g27.5g2.2g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186