Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g200g340kcal40g0g20g0g
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.7g2.1g2.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g50g150kcal13g1g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g190g39kcal1.1g7.2g0.6g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1758kcal115g40g125.6g10.2g
Valittu annoskoko905g879kcal57.5g20g62.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna452g439kcal28.8g10g31.4g2.6g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186