Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1999g3398kcal399.8g0g199.9g0g
Kesäkurpitsa3498g595kcal14g87.5g21g24.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 999g2771kcal20g30g279.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g500g1499kcal129.9g10g104.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g132kcal0g0g15g0g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1899g386kcal11.4g72.2g5.7g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g17567kcal1150.2g401.4g1254.6g102.2g
Valittu annoskoko9040g8783kcal575.1g200.7g627.3g51.1g
Annoskoko puolitettuna4520g4392kcal287.6g100.4g313.7g25.6g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186