Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 394g1426kcal32g311.1g2.2g6.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 394g659kcal109.2g0g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Valkoviini kuiva 113g77kcal0.3g0.7g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g45g176kcal14.9g0g12.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g44kcal2.2g2g3g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g141g174kcal4.2g36g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5548kcal329.4g712.8g126.6g18.2g
Valittu annoskoko1260g2774kcal164.7g356.4g63.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna630g1387kcal82.4g178.2g31.7g4.6g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680