Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 44g159kcal3.6g34.6g0.2g0.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 44g73kcal12.1g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.3g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkoviini kuiva 13g8.6kcal0g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g5g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g16g19kcal0.5g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g617kcal36.6g79.2g13.8g2g
Valittu annoskoko140g308kcal18.3g39.6g6.9g1g
Annoskoko puolitettuna70g154kcal9.2g19.8g3.5g0.5g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680