Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 700g2536kcal56.9g553g3.9g11.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 700g1172kcal194.2g0.1g43.4g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g80g314kcal26.4g0g22.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g250g310kcal7.5g64g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g9864kcal585.6g1267.2g224.8g32.2g
Valittu annoskoko2240g4932kcal292.8g633.6g112.4g16.1g
Annoskoko puolitettuna1120g2466kcal146.4g316.8g56.2g8.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680