Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 88g317kcal7.1g69.1g0.5g1.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 88g147kcal24.3g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkoviini kuiva 25g17kcal0.1g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.8g10kcal0.5g0.5g0.7g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g31g39kcal0.9g8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1233kcal73.2g158.2g28.2g4g
Valittu annoskoko280g616kcal36.6g79.1g14.1g2g
Annoskoko puolitettuna140g308kcal18.3g39.6g7.1g1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680