Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 175g634kcal14.2g138.3g1g3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 175g293kcal48.5g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)5g36kcal0g0g4g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkoviini kuiva 50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g20g78kcal6.6g0g5.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g63g78kcal1.9g16g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2466kcal146.4g316.8g56.4g8g
Valittu annoskoko560g1233kcal73.2g158.4g28.2g4g
Annoskoko puolitettuna280g617kcal36.6g79.2g14.1g2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680