Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 219g792kcal17.8g172.8g1.2g3.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 219g366kcal60.7g0g13.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Valkoviini kuiva 63g43kcal0.2g0.4g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g25g98kcal8.3g0g7.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)9g24kcal1.2g1.1g1.7g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g78g97kcal2.3g20g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g3083kcal183.2g396g70.6g10g
Valittu annoskoko700g1541kcal91.6g198g35.3g5g
Annoskoko puolitettuna350g771kcal45.8g99g17.7g2.5g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680