Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 263g951kcal21.3g207.4g1.5g4.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 263g440kcal72.8g0g16.3g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Valkoviini kuiva 75g51kcal0.2g0.4g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g30g118kcal9.9g0g8.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.4g2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g94g116kcal2.8g24g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3699kcal219.6g475.2g84.4g12g
Valittu annoskoko840g1849kcal109.8g237.6g42.2g6g
Annoskoko puolitettuna420g925kcal54.9g118.8g21.1g3g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680