Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 306g1109kcal24.9g241.9g1.7g5.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 306g513kcal85g0g19g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Valkoviini kuiva 88g60kcal0.3g0.5g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g35g137kcal11.6g0g9.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g34kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g109g136kcal3.3g28g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4315kcal256.6g554.2g98.4g14.2g
Valittu annoskoko980g2158kcal128.3g277.1g49.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna490g1079kcal64.2g138.6g24.6g3.6g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680