Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g375g1388kcal52.5g270g11.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 375g130kcal17.2g7.2g1.1g9.3g
Katkarapu pienet (pirkka)270g178kcal40.5g0g1.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g45g405kcal0g0g45g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g4242kcal222.4g561.6g119g21.2g
Valittu annoskoko1140g2121kcal111.2g280.8g59.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna570g1061kcal55.6g140.4g29.8g5.3g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886