Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g438g1619kcal61.3g315g13.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 438g152kcal20g8.4g1.3g10.9g
Katkarapu pienet (pirkka)315g208kcal47.2g0g2.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g53g473kcal0g0g52.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g4949kcal259.2g655.2g138.6g24.8g
Valittu annoskoko1330g2475kcal129.6g327.6g69.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna665g1237kcal64.8g163.8g34.7g6.2g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886