Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g500g1850kcal70g360g15g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 500g174kcal22.9g9.7g1.5g12.4g
Katkarapu pienet (pirkka)360g238kcal54g0g2.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g60g540kcal0g0g60g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g5657kcal296.4g749g158.4g28.2g
Valittu annoskoko1520g2828kcal148.2g374.5g79.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna760g1414kcal74.1g187.3g39.6g7.1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886