Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g563g2081kcal78.8g405g16.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 563g195kcal25.8g10.9g1.7g14g
Katkarapu pienet (pirkka)405g267kcal60.7g0g2.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g68g608kcal0g0g67.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g6364kcal333.6g842.6g178.2g31.8g
Valittu annoskoko1710g3182kcal166.8g421.3g89.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna855g1591kcal83.4g210.7g44.6g8g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886