Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g63g231kcal8.8g45g1.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Katkarapu pienet (pirkka)45g30kcal6.7g0g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g707kcal37.2g93.6g19.8g3.6g
Valittu annoskoko190g354kcal18.6g46.8g9.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna95g177kcal9.3g23.4g5g0.9g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886