Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g625g2313kcal87.5g450g18.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 625g217kcal28.6g12.1g1.9g15.5g
Katkarapu pienet (pirkka)450g297kcal67.5g0g3.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g75g675kcal0g0g75g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g7071kcal370.4g936.2g198.2g35.2g
Valittu annoskoko1900g3535kcal185.2g468.1g99.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna950g1768kcal92.6g234.1g49.6g8.8g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886