Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g750g2775kcal105g540g22.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 750g261kcal34.4g14.5g2.3g18.6g
Katkarapu pienet (pirkka)540g356kcal81g0g3.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g90g810kcal0g0g90g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g8485kcal444.8g1123.4g237.8g42.4g
Valittu annoskoko2280g4242kcal222.4g561.7g118.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna1140g2121kcal111.2g280.9g59.5g10.6g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886